Istoric

« Ermacom » a luat fiinta in anul 1993 ca urmare a initiativei unui grup de investitori , membri ai aceleasi familii : Eugen Lucian Radulescu , Marilena Radulescu , Anca Radulescu din orasul Bacau .

Preocuparile initiale au fost legate de stabilirea necesitatilor de produse alimentare si de desfasurarea de activitati de comert en-gros. Depozit Ermacom

In anul 1994 activitatea a fost dirijata catre distributia activa de produse alimentare si de bauturi alcoolice si nealcoolice un rol hotarator avand colaborarea cu firma « Kraft Jacobs Suchard » Romania si in special cu echipa de vanzari a acesteia condusa de Domnul Peter Imre cu care de altfel s-a facut si primul training profesionist al personalului de conducere al firmei .

Firma s-a dezvoltat continuu ca urmare a politicii de reinvestire a intregului profit in fiecare an si a promovarii unei politici de relatii cu lumea bancara extrem de corecte ceea ce a condus la obtinerea unei notorietati recunoscute in intreaga tara.

Este recunoscut ca in arealul sau de activitate « Ermacom » a participat la lansarea unor marci de produse alimentare de prestigiu fara de care nici un market nu poate exista : Poiana , Africana ,Sugus,Kandia,Joe,Maggi (relansare ca urmare a unei colaborari de 3 ani cu firma Nestle), produsele Dr.Oetker,produsele Fuchs, Angelli , margarina «Wiesana»,produsele « Paulista », biscuiti « Rostar »

« Ermacom » a fost membru al Grupului Distribuitorilor din Romania.

Firma « Ermacom » este recunoscuta ca fiind o firma care raspunde oricaror provocari si are o atitudine activa si curajoasa.

Preocuparea actuala a firmei este de a dezvolta activitatea de « Logistica - Distributie » ca un tot unitar. In acest scop este preocupata sa dezvolte activitatea de logistica si de operator logistic fiind un colaborator permanent al firmei « FM Logistic » Timisoara.

Interes deosebit prezinta magazinele cu produse specifice si magazinele virtuale. Firma este in plin proces de implementare a normelor ISO pentru activitatile din portofoliu.